Vi er glade for å kunne annonsere at OBOS gjennom sitt samarbeid med Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn støtter opp under videreføringen av Community Champions League.

Prosjektet har til og med sesongen i år mottatt støtte fra Erasmuns+ gjennom EFDN (European Football Development Network). Det som i utgangspunktet skulle være et prosjekt finansiert i 2,5 år, ble grunnet pandemien satt på vent og forsinket. Første sesong ble som konsekvens av pandemien tvunget til å avsluttes midt i sesongen, til stor sorg for alle parter. Til tross for en krevende tid klarte vi å starte på med en ny sesong høsten 2021. Med kun et mindre opphold grunnet en ny runde med nedstigning, ble sesongen avsluttet i mai. Som premier skal nå vinnende lag reise til Nederland og konkurrere mot vinnende lag fra 7 ulike andre Community Champions League ligaer i Europa.

Gjennom prosjektet har vi fått gode erfaringer. Deltagerne har vist gode Fair Play holdninger gjennom hele sesongen og bidratt til bedre klasse-, skole- og nærmiljø. Det har vært populært og delta i prosjektet og vi får stadig nye henvendelser fra andre skoler i byen som ønsker å stille til neste års sesong.

Med bakgrunn i detter er vi derfor veldig glad for å kunne bekreftet at det blir en ny sesong med Community Champions League, og det med OBOS på laget. OBOS muliggjør en videreføring av prosjektet noe vi og skolene er veldig glad for. Vi gleder oss derfor til å kunne sette i gang en ny sesong til høsten og dersom du eller din skole ønsker å delta ta kontakt med prosjektleder Svein Helge Liknes på e-post: svein.liknes@vif.no eller tlf: 92207128