I samarbeid med OBOS arrangerer vi en ny sesong med Community Champions League. Prosjektet som startet som et pilotprosjekt i samarbeid med EFDN og Erasmus+ har blitt videreført med støtte fra OBOS. Totalt 9 lag er med i årets serie og over 100 elever fra 9.klasser deltar gjennom fotballkamper og sosiale bidrag i sitt nærmiljø.

Det nærmer seg halvspilt sesong og det er laget fra Haugerud skole som topper tabellen. Mye av grunnen til at vi finner Haugerud på toppen av tabellen er at de regelmessig gjennomfører sosial bidrag. I tillegg til å skape god stemning og bidra til et godt miljø i sitt nabolag resulterer deg også i poeng til CCL-tabellen.

Flere andre lag har nå meldt seg på i kampen og levert sosial bidrag inn mot julen. Dette gjør at Haugerud vil få sterk konkurranse når vi starter på igjen på nyåret. Lambertseter skole er få poeng bak.

I løpet av januar vil vi også annonsere hva som er premien og det er noe vi tro vil bidra med litt ekstra motivasjon for lagene inn mot andre halvdel av sesongen.

Med det ønsker vi alle en god jule og nyttårs feiring!

Vi gleder oss til andre del av sesongen i CCL!