Mandag 16.mai arrangerte vi finalearrangement for lagene i Community Championes League på Intility Arena. Det ble en innholdsrik dag med et tett program.

Programmet så slik ut:

17:00 – 3v3-turnering i Gymsalen på Intility
18:30 – Premieutdeling og bespisning i Fanzone
19:00 – Foredrag med Marius Løken i Wake Me Up
20:00 – Kamp Eliteserien Vålerenga – Hamkam

Lagene startet dagen med å spille 3v3 turnering i gymsalen på stadion. Her var god stemning og 10 spillere fikk utdelt et gavekort fra Dominos Pizza etter å ha vist ekstra god Fair Play gjennom turneringen. Etter turneringen var det tid for premieutdeling i Fanzone utenfor Intility. Her fikk lagene fra Granstangen skole overrakt pokalen som bevis på årets seier i Community Champions League.

Vinnerlagene fra Granstangen skole

Etter premieutdeling og en matbit fikk ungdommene er foredrag av Marius Løken fra Wake Me Up. Han fortalte sin sterke historie og hvordan han klarte å snu en ekstremt tøff og krevende hverdag. Dette ble for mange en opplevelse fylt med sterke inntrykk. Marius avsluttet med å informere om det gode tilbudet Wake Me Up kan gi unge gjennom mental trening. Mer om dette kan du lese her:

www.wakemeup.no

Det hele ble avsluttet med Eliteseriekampen mellom Vålerenga og Hamkam. Til tross for et litt kjedelig uavgjort resultat, ble det en kul opplevelse med nærmest en full stadion. Vi takker alle deltagere, sponsorer og bidragsytere som var med på å skape et flott avsluttningarrangement!

3v3 turnering i gymsalen på Intility Arena